0 0
Кошик: 0 грн.

Каталог

×
Всього:  0 грн.

Ніж для відділення від кістки Wusthof Classic 10 см

Код: 4601/10
Немає в наявності
1 2 3 4 5

1 868 грн.

Повідомити про наявність
Умови предзамовлення:
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
    Характеристики
  • Виробник Wusthof
  • Країна Германія
  • Серія Classic
  • Тип обвалочний
  • Матеріал коване залізо, пластик
  • Марка сталі X50CrMoV15
  • Розмір загальна довжина ножа - 22 см, леза - 10 см
  • Довжина 10 см
  • Особливості лезо довгий час залишається гострим. Виготовлений зі шматка цільної загартованої високовуглецевої сталі
  • Колір чорний
  • Так
Опис

Обвалочний ніж Wusthof Classic - предмет незвичний. Спочатку можна подумати, що він не потрібен зовсім - адже відокремити м'ясо від кістки можна будь-яким ножем. Однак спеціальний розмірWusthof Classic 4601і форма леза дозволяє зробити це швидше і якісніше.

Ніж підійде як для домашнього використання, так і для професійної кухні.

  • Виготовлений зі шматка цільної загартованої високовуглецевої сталі, твердість якої за шкалою Роквелла - 58.
  • Дуже гостре лезо (різали картон ножами різних виробників, Wusthof показав себе з найбільш вигідного боку). Ніж здатний зберігати гостроту роками, її дуже легко підтримувати, час від часу вирівнюючи лезо спеціальним недорогим точилом.
  • Чи не іржавіє.
  • На рукоятці немає зазорів, в які могли б потрапляти залишки їжі і бруд. Це дозволяє утримувати ніж в чистоті.
  • Ручка з міцного пластику надійно закріплена трьома заклепками.

Великим плюсом для тривалої роботи на кухні стала зручна ергономічна ручка ножа, яка не дасть вашим рукам втомитися. А манжет між ручкою і лезом забезпечить вашим пальцях безпеку.