0 0
Кошик: 0 грн.

Каталог

×
Всього:  0 грн.

Кавоварка гейзерная Bialetti Rainbow 0.13 л

Немає в наявності
1 2 3 4 5
Колір:

1 210 грн.

Повідомити про наявність
+ Ви отримаєте 24 грн. на бонусний рахунок - придбавши цей товар
    Характеристики
  • Виробник Bialetti
  • Країна Італія
  • Серія Rainbow
  • Матеріал алюміній, нержавіюча сталь, бакелит
  • Розмір 18 х 13 х 9 см
  • Об`єм 0.13 л
  • Особливості розрахована на 3 порцій кави еспресо по 45мл
  • Колір червоний, фуксія, жовтий, м`ятний
  • Посудомийна машина Немає
  • Індукція Немає
  • Так
Опис
BIALETTI Espressokocher

Кавоварка виготовлена з розрахунком: кожні 60 мл води - це 1 чашка кави (до 2021года).

З 2021года виробник поміняв обьем 1 чашки. Зараз обсяг кавоварок складає:

  • 1 чаш. - 60 мл;
  • 2 чаш. - 90 мл;
  • 3 чаш. - 130 мл;
  • 4 чаш. - 190 мл;
  • 6 чаш. - 270 мл;
  • 9 чаш. - 420 мл;
  • 12 чаш. - 670 мл;
  • 18 чаш. - 810 мл.

Підходить для: газових, електричних, склокерамічних і галогенних плит.

Як доглядати за гейзерній кавоваркою

  • Мийте вашу кавоварку тільки вручну без будь-яких миючих засобів, мила або абразивів.
  • Після миття рекомендуємо ретельно витерти кавоварку, щоб на ній не залишилося слідів води після сушки.
  • Слід просушити всі частини, перш ніж збирати кавоварку.
  • Час від часу перевіряйте воронку, фільтр і ущільнювач на предмет зносу - з часом вони можуть зажадати заміни.


Корисні поради

  • Гріє поверхня повинна відповідати за розміром дну кавоварки. Якщо ви готуєте на газовій плиті, стежте за тим, щоб вогонь не виходив за межі дна.
  • Завжди, завжди наливайте воду в кавоварку.
  • Не готуйте в гейзерній кавоварці чай, какао або швидкорозчинний кави - це засмітить фільтр.
  • Зберігайте мелену каву в холодильнику в герметичному контейнері - так він довше збереже смакові якості і не вбере сторонні запахи.
  • Використовуйте фільтровану воду - так кава вийде набагато смачніше.


Як приготувати каву в кавоварці Bialetti Rainbow Fuchsia
Перед першим використанням ми рекомендуємо 2-3 рази заварити каву в кавоварці і вилити його - це змиє частинки заводський пилу і залишки мастила, і на їх місці утворюється благородна кавова плівка, яка посилює смакові властивості напою.

  1. Для початку налийте воду кімнатної температури в резервуар для води до рівня захисного клапана.
  2. Щедро наповніть лійку меленою кавою (але не утрамбовують), приберіть надлишки з країв і вставте воронку в резервуар.
  3. Міцно закрутіть кавоварку (тримайтеся за основну частину, не за ручку) і поставте на плиту. Маленький секрет: варите каву на повільному вогні - краще почекати на пару хвилин довше, але отримати ідеальний кави.
  4. За кілька секунд до готовності з шпальти з'явиться горіхового кольору пінка. Коли ви почуєте дзюрчання і побачите, що кава повністю вийшов в верхній резервуар, зніміть кавоварку з вогню.
  5. А тепер найважливіший момент: для того, щоб повною мірою насолодитися ароматом кави, ми настійно рекомендуємо пити його відразу, як тільки ви налили його в чашку.

З цим товаром купують

1 119 грн.
1 2 3 4 5
Отзывы (0)

Переглянутий товар