Що подарувати на 8 березня дівчині, мамі, сестрі, бабусі, подрузі? Напевно, напередодні цього дня у кожного в голові постає це питання. Сьогодні ми разом з вами спробуємо знайти відповідь на це запитання та пропонуємо вам топ-10 ідей подарунків на 8 березня. Тож поїхали!

Що дарувати?

Безсумнівно, у кожної людини свої смаки та уподобання. Щоб ви могли без проблем підібрали подарунки своїм близьким, ми зібрали найкращий чек-лист, в якому ви точно знайдете щось підходяще.

Брендовий інтернет-магазин посуду Servicio пропонує вам топ-10 сучасних подарунків:

1. Органайзер для косметики. Якщо не знаєте, що подарувати дівчині на 8 березня, такий подарунок підійде ідеально. У контейнерах для косметики з відділеннями різної глибини зручно зберігати помади, олівці, туші, пудри, креми, пензлики та спонжі для нанесення макіяжу. В асортименті є моделі зі збільшувальним дзеркальцем і без. Із сучасним органайзером дівчина завжди зможе тримати в порядку улюблені косметичні засоби.


2. Чай. Хто не подобається проводити вечори за філіжанкою ароматного чаю? Це добрий подарунок для мами. Та й бабуся чи сестра також зрадіють такому презенту. Можна замовити дегустаційний набір з декількох видів чаю або упаковку з одним смаком. Також бувають подарункові набори з різними смаками чаю та кави. Такий варіант підійде якнайкраще, якщо ви не знаєте, який напій більше подобається близькій людині.


3. Ваза. Усі представниці прекрасної статі люблять квіти. А прекрасний букет слід обов'язково поставити у вишукану вазу. Вона може бути як класичної форми, так і оригінальною, наприклад у вигляді каменю або келиха. Ваза може прикрашатися красивим різьбленням або повністю гладкою, її стінки можуть бути з прозорого або кольорового скла. Вибрати та подарувати вазу можна невелику – щоб вона стояла на столі або на полиці – або, навпаки, розміром більше. Такі вази можуть стояти на підлозі або встановлюватись на вулиці (їх виготовляють із морозостійкого матеріалу).

Ваза Tassen Laid-back фарфоровая 23 см


4. Аромати. Приємні запахи заспокоюють, допомагають розслабитися і налаштуватися на позитивний лад. Вони можуть бути у вигляді ароматичних свічок, воску, дифузора, саше, інтер'єрних парфумів. Користуватися аромадіфузором легко. Необхідно лише помістити палички у спеціальну посудину з рідиною. Коли поличка поглине її, аромат пошириться приміщенням. Легкий димок аромасвічки швидко заповнить простір та подарує естетичне задоволення. А саше можна покласти в шафу, щоб одяг та білизна завжди пахли і дарували приємний аромат. Інтер'єрні парфуми можна замовити у ємності з розпилювачем. Він рівномірно розпорошує рідину, аромат якої тримається тривалий час. Ароматичний віск для аромалампи поступово віддає свій запах у міру її нагрівання та зберігається надовго.

Woodwick 1699066E


5. Косметичка. Такий аксесуар неодмінно має бути у кожної дівчини. Це чудовий подарунок для подруги. Косметички можуть бути різні. Домашня косметичка виконує роль стаціонарного місця для зберігання косметичних та гігієнічних засобів, парфумерії; мобільна – це невелика переносна сумочка, яку зручно взяти із собою у гості чи на роботу; дорожня – вона менша за дорожню сумку, але більша за клатч, у неї можна скласти засоби для індивідуального догляду на кожен день; професійна косметичка виглядає як містка сумка із великою кількістю відділень. Без неї не обходяться візажисти, перукарі.

Косметичка Reisenthel Travelcosmetics 26x18 см

6. Ланч-бокси. Всі ми щодня вирушаємо на роботу або на навчання та беремо із собою домашню їжу для перекушування. Скласти її можна у ланч-бокс. Вони бувають різного кольору та об'єму (від 0,05 до 4,5 л), з можливістю підігріву та без неї, із пластику, нержавіючої сталі або бамбука, зі столовими приладами та пляшкою для води в комплекті, з різними відділеннями всередині тощо. д.

Набор контейнеров для ланча BergHOFF Leo


7. Гейзерна кавоварка. Це хороший подарунок сестрі, якщо вона любителька кави. Улюблений напій готується у ній дуже швидко. У каталозі Servicio ви знайдете кавоварки від різних брендів: Vinzer, GAT, Risoli, Brabantia. Також у нас є аксесуари до них, завдяки яким приготування кави стане ще простішим. В асортименті різнокольорові моделі будь-якого обсягу.

Кавоварка гейзерна Bialetti Moka Express


8. Сервіз. Що подарувати бабусі на 8 березня? Відмінним варіантом стане сервіз. У Servicio ви знайдете чайні, столові та дитячі сервізи, є однотонні та різнокольорові моделі, з красивими малюнками, позолотою, різьбленням. Кількість предметів у наборах також відрізняється - можна замовити сервіз і з 3-х предметів, і з 27. Бабусі люблять пригощати своїх дітей та онуків, а робити це з гарного посуду їм буде приємно. Так що весняне свято – чудовий час, щоб порадувати близьких жінок новеньким сервізом!

Набор посуды Украина


9. Чашка. У кожного, напевно, вдома зберігається чимала колекція чашок, але, незважаючи на це, ми із задоволенням поповнюємо її. Тому, якщо ви оберете оригінальну чашку, ви не помилитеся. Ми маємо товари Bodum, Bormioli Rocco, Churchill, G.Benedikt. Об'єм чашок – від 0,065 л до 0,45 л. В асортименті є розписні фарфорові варіанти, прозорі з термостійкого боросилікатного, з подвійними стінками, з блюдцями. Цікавим презентом може стати чашка нестандартної форми, наприклад, у вигляді серця з двома ручками.

Lefard Basic 264-140


10. Овочерізка. Це корисне пристосування на кухні, яке полегшить процес підготовки овочів та фруктів. Нові овочерізки мають різні насадки: для нарізки овочів та фруктів, сиру, грибів. Також у комплекті бувають додаткові елементи: судки та мультибокси. Леза овочерізок – міцні та гострі. Вони швидко впораються з шатківницею навіть найтвердіших овочів, як морква, можуть нарізати продукти кубиками, соломкою, слайсами тощо.

Овощерезка комплект Borner V3 Trend (Оптима) 1321047

Робіть такі сюрпризи своїм близьким, які точно їм сподобаються і будуть використовуватися кожен день, а не стануть припадати пилом на далеких полицях. В інтернет-магазині Servicio є багато оригінальних та якісних подарунків!