Кавоварка гейзерная Bialetti Rainbow 0.13 л
-
Характеристики
- Виробник Bialetti
- Країна Італія
- Серія Rainbow
- Матеріал алюміній, нержавіюча сталь, бакелит
- Розмір 18 х 13 х 9 см
- Об`єм 0.13 л
- Особливості розрахована на 3 порцій кави еспресо по 45мл
- Колір червоний, фуксія, жовтий, м`ятний
- Посудомийна машина Немає
- Індукція Немає
- Так
Кавоварка виготовлена з розрахунком: кожні 60 мл води - це 1 чашка кави (до 2021года).
З 2021года виробник поміняв обьем 1 чашки. Зараз обсяг кавоварок складає:
- 1 чаш. - 60 мл;
- 2 чаш. - 90 мл;
- 3 чаш. - 130 мл;
- 4 чаш. - 190 мл;
- 6 чаш. - 270 мл;
- 9 чаш. - 420 мл;
- 12 чаш. - 670 мл;
- 18 чаш. - 810 мл.
Підходить для: газових, електричних, склокерамічних і галогенних плит.
Як доглядати за гейзерній кавоваркою
- Мийте вашу кавоварку тільки вручну без будь-яких миючих засобів, мила або абразивів.
- Після миття рекомендуємо ретельно витерти кавоварку, щоб на ній не залишилося слідів води після сушки.
- Слід просушити всі частини, перш ніж збирати кавоварку.
- Час від часу перевіряйте воронку, фільтр і ущільнювач на предмет зносу - з часом вони можуть зажадати заміни.
Корисні поради
- Гріє поверхня повинна відповідати за розміром дну кавоварки. Якщо ви готуєте на газовій плиті, стежте за тим, щоб вогонь не виходив за межі дна.
- Завжди, завжди наливайте воду в кавоварку.
- Не готуйте в гейзерній кавоварці чай, какао або швидкорозчинний кави - це засмітить фільтр.
- Зберігайте мелену каву в холодильнику в герметичному контейнері - так він довше збереже смакові якості і не вбере сторонні запахи.
- Використовуйте фільтровану воду - так кава вийде набагато смачніше.
Як приготувати каву в кавоварці Bialetti Rainbow Fuchsia
Перед першим використанням ми рекомендуємо 2-3 рази заварити каву в кавоварці і вилити його - це змиє частинки заводський пилу і залишки мастила, і на їх місці утворюється благородна кавова плівка, яка посилює смакові властивості напою.
- Для початку налийте воду кімнатної температури в резервуар для води до рівня захисного клапана.
- Щедро наповніть лійку меленою кавою (але не утрамбовують), приберіть надлишки з країв і вставте воронку в резервуар.
- Міцно закрутіть кавоварку (тримайтеся за основну частину, не за ручку) і поставте на плиту. Маленький секрет: варите каву на повільному вогні - краще почекати на пару хвилин довше, але отримати ідеальний кави.
- За кілька секунд до готовності з шпальти з'явиться горіхового кольору пінка. Коли ви почуєте дзюрчання і побачите, що кава повністю вийшов в верхній резервуар, зніміть кавоварку з вогню.
- А тепер найважливіший момент: для того, щоб повною мірою насолодитися ароматом кави, ми настійно рекомендуємо пити його відразу, як тільки ви налили його в чашку.