Кухонний ніж для обробки м’яса FoREST 15 см
-
Характеристики
- Виробник FoREST
- Країна Португалія
- Тип для м'яса
- Тип кухонні ножі
- Матеріал молібден-ванадієва сталь
- Кут заточування 20°
- Твердість леза 56 HRC
- Довжина клинка 15 см
- Матеріал рукояті поліпропілен
- Вага 0.104 кг
- Особливості лезо має значок Sanitized® - це спеціальне антибактеріальне покриття, яке захищає лезо від утворення грибків та запахів
- Догляд легкі у догляді – ножі легко можна вимити у теплій воді
- Колір червоний, жовтий, синій, чорний
- Посудомийна машина Немає
- Пакування блистер
- Країна-виробник товару Португалия
- сталь
- Так
Ніж для обробки м'яса 363115 від бренду FoREST створений для зручної та точної роботи з різними видами м’яса. Його гостре лезо дозволяє без зусиль розділяти волокна, відділяти м’ясо від кісток і виконувати тонку обробку продукту.
Виріб виготовлений відповідно до норм HACCP, чорний ніж універсальний
Особливості шеф-ножа чорного:
- матеріал леза: молібден-ванадієва сталь
- матеріал ручки: поліпропілен
- довжина: 15 см
Характеристики ножів від бренду FoREST:
- довговічний: виготовлений з високоякісної сталі, яка забезпечує стійкість до корозії
- твердість леза 55–57 HRC за шкалою Роквелла гарантує тривалу ріжучу здатність без потреби у частому заточуванні.
- має особливу конструкцію п’ятки, що захищає пальці від травм
- полірування та шліфування леза забезпечує виняткову гладкість та виключає появу мікротріщин, що дозволяє предмет не прилипати до ножа
- кут заточування леза 20° - заточування відбувається вручну
- лезо має значок Sanitized® - це спеціальне антибактеріальне покриття, яке захищає лезо від утворення грибків та запахів
- ергономічна ручка, яку зручно тримати в руці гігієнічна, не вбирає запахів та не накопичує бактерій
- легкі у догляді – ножі легко можна вимити у теплій воді