Кухонний ніж обвалювальний Arcos 2900 25 см
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
-
Характеристики
- Виробник Arcos
- Країна Іспанія
- Тип обвалочний
- Тип кухонні ножі
- Матеріал нержавіюча сталь Nitrum
- Кут заточування 15°
- Твердість леза 56 HRC
- Тип леза Штамповане
- Довжина клинка 25 см
- Матеріал рукояті поліпропілен
- Вага 0.159 кг
- Особливості використовують для відділення м'яса від кісток та хрящів
- Догляд ідеальна для інтенсивного використання, завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині
- Гарантія 10 років від виробника
- Посудомийна машина Немає
- Пакування блистер
- Країна-виробник товару Іспанія
- сталь
- Так
- жовтий
Ніж для обвалки м’яса 25 см серії «2900» Аркос з рукояткою жовтого кольору використовують для відділення м'яса від кісток та хрящів. За рахунок повітряних капсул продукти не прилипають до поверхні виробу, тому процес обвалки займає менше часу. Серію професійних ножів Аркос «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.
Лезо обвалювального ножа виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа м’ясника довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Рукоятка ножів для обробки м’яса і кісток "2900" ідеальна для інтенсивного використання, завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Рукоятку виготовили з антиковзкого поліпропілену, що стійкий до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці рукоятки ножа серії «2900», не дозволяє руці повара зісковзнути та впливає на безпечність його використання. Рукоятка гігієнічна завдяки антибактеріальній обробці. Не розповсюджує бактерії, грибки та плісняву.
Серію професійних ножів м’ясника Аркос "2900" рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. Рукоятки ножів мають кольорове кодування за призначенням.