Кухонний ніж кондитерський Arcos 2900 30 см
-
Характеристики
- Виробник Arcos
- Країна Іспанія
- Тип Кондитерский
- Тип кухонні ножі
- Матеріал нержавіюча сталь Nitrum
- Кут заточування 15°
- Твердість леза 56 HRC
- Тип леза Штамповане
- Довжина клинка 30 см
- Матеріал рукояті поліпропілен
- Вага 0.205 кг
- Особливості з серейторним краєм призначений для легкого розрізання торту, штруделю та інших кондитерських виробів
- Догляд серію кухонних ножів Аркос «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв
- Колір жовтий, білий, чорний
- Гарантія 10 років від виробника
- Посудомийна машина Немає
- Пакування блистер
- Країна-виробник товару Іспанія
- сталь
- Так
Ніж кондитерський 30 см Аркос серії «2900» та серейторним краєм призначений для легкого розрізання торту, штруделю та інших кондитерських виробів. При нарізанні випічки не шматує її, а чітко розрізає завдяки серейторному краю леза ножа.
Серію кухонних ножів Аркос «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.
Лезо ножа для торту виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа arcos довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Рукоятка ножів для нарізання «2900» ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Рукоятку виготовили з антиковзкого поліпропілену, що стійкий до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці рукоятки ножа серії «2900», не дозволяє руці повара зісковзнути та сприяє безпечності його використання. Рукоятка гігієнічна завдяки антибактеріальній обробці: не розповсюджує бактерії, грибки та плісняву.
Серію кондитерських ножів Аркос "2900" рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. Рукоятки ножів мають кольорове кодування за призначенням.