Кухонний ніж поварський Arcos 2900 20 см
-
Характеристики
- Виробник Arcos
- Країна Іспанія
- Тип Шеф-ніж
- Тип кухонні ножі
- Матеріал нержавіюча сталь Nitrum
- Кут заточування 15°
- Твердість леза 56 HRC
- Тип леза Штамповане
- Довжина клинка 20 см
- Матеріал рукояті поліпропілен
- Вага 0.181 кг
- Особливості багатофункціональні ножі шефа підходять для шаткування овочів та фруктів, нарізання м’яса та риби, а також вирізання філе
- Догляд клинок кухарського ножа виконаний з ексклюзивної сталі Nitrum, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість
- Колір червоний, жовтий, зелений, синій, білий, коричневий, чорний
- Гарантія 10 років від виробника
- Посудомийна машина Немає
- Пакування блистер
- Країна-виробник товару Іспанія
- сталь
- Так
Ніж поварський 20 см серії «2900» Arcos призначений для використання на кухнях ресторанів та харчових виробництвах. Багатофункціональні ножі шефа підходять для шаткування овочів та фруктів, нарізання м’яса та риби, а також вирізання філе.
Основні переваги поварських ножів серії «2900» Аркос:
- гарантія 10 років на ножі ARCOS на виробничий брак;
- клинок кухарського ножа виконаний з ексклюзивної сталі Nitrum, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо ножа для обробки м’яса довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби;
- твердість ріжучої кромки - 56 одиниць за шкалою Роквелла, двостороння симетрична заточка 15 градусів;
- ергономічна рукоятка з антиковзкого поліпропілену. Потовщення посередині зменшує навантаження на кисть руки впродовж тривалої роботи ножем;
- кольорове кодування рукоятки за стандартами HACCP;
- антибактеріальна обробка рукоятки стримує розповсюдження бактерій, грибків та плісняви. Рукоятка стійка до кислот, хлору, миючих засобів, високих температур до 130°С;
- прокатні ножі - тонкі, легкі, невибагливі в догляді, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити і точити.