Кухонний ніж для хліба Arcos Riviera 20 см
Умови предзамовлення:
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
-
Характеристики
- Виробник Arcos
- Країна Іспанія
- Тип для хліба
- Тип кухонні ножі
- Матеріал нержавіюча сталь Nitrum
- Кут заточування 15°
- Твердість леза 56 HRC
- Спосіб виготовлення кований
- Довжина 32.3 см
- Довжина клинка 20 см
- Матеріал рукояті поліоксиметилен
- Вага 0.245 кг
- Особливості кований ніж виготовлений з нержавіючої сталі NITRUM® - запатентованого типу сталі, що має підвищену ріжучу здатність
- Колір чорний
- Посудомийна машина Немає
- Пакування коробка
- Країна-виробник товару Іспанія
- сталь
- Так
Ніж для хліба серії Riviera від іспанського бренду Arcos ідеальний вибір для ефективного та акуратного нарізання хліба, булочок та інших хлібобулочних виробів.
Завдяки спеціальному серейторному лезу ніж легко прорізає навіть найм'якішу скоринку, зберігаючи форму продукту без деформацій
Характеристики ножа для хліба серії Riviera:
- матеріал леза: нержавіюча сталь NITRUM®
- матеріал рукоятки: поліоксиметилен
- довжина леза: 20 см
- загальна довжина: 32.3 см
Особливості ножів від іспанського бренду Arcos:
- кований ніж виготовлений з нержавіючої сталі NITRUM® - запатентованого типу сталі, що має підвищену ріжучу здатність
- ручка покрита спеціальним антибактеріальним засобом, що зменшує наявність бактерій, грибків та цвілі на 99,9%
- ручка виготовлена з поліоксиметилену – матеріалу, що набагато міцніший та довговічніший за пластмасу
- ручка надійно тримається за допомогою 3-х заклепів, які не піддаються корозії
- ручку зручно тримати в руці за рахунок заокруглених країв, вона не перенапружує кисть
- твердість леза 56 HRC за шкалою Роквелла гарантує тривалу ріжучу здатність без потреби у частому заточуванні
- кут заточування леза 15° - забезпечує тривалу гостроту леза
- ніж легкий у догляді, його легко можна вимити у посудомийній машині, проте для подовження довговічності рекомендовано мити вручну