Кавоварка гейзерна Bialetti New Venus Induction
-
Характеристики
- Виробник Bialetti
- Країна Італія
- Матеріал нержавіюча сталь 18/10, бакеліт, термопласт
- Об`єм 0.08 л, 0.17 л, 0.235 л
- Особливості заливати воду не вище за клапан надлишкового тиску. Товщина стінок котла збільшена на 20%, що забезпечує високу продуктивність та міцність
- Колір синій, сталевий
- Посудомийна машина Немає
- Індукція Так
- Так
Приготуйте смачний еспресо в цьому гарному глеку, який також працює на індукційній плиті.
Venus Induction від Bialetti виготовлений з нержавіючої сталі 18/10 і посилений за рахунок товстіших стінок та нового обтічного дизайну з полірованою обробкою. Крім приготування чудового еспресо, він надасть стильного та ексклюзивного вигляду вашій кухонній полиці.
Ергономічна ручка з ковзною ручкою
Запатентований клапан тиску Bialetti
Працює усім типах печей, вкл. індукцію
Bialetti - Venus Induction - 2 чашки
Діаметр: 6.2 см
Загальна висота: 13.5 см
Довжина: 11 см.
Діаметр нагрівального поля: 5 см
Нижній діаметр: 8 см
Загальний об'єм: 85 мл
Bialetti - Venus Induction - 4 чашки
Діаметр: 7.5 см
Загальна висота: 18 см
Довжина: 13 см
Нижній діаметр: 9.5 см
Загальний об'єм: 170 мл
Bialetti - Venus Induction - 6 чашок
Діаметр: 8 см
Загальна висота: 19.5 см
Довжина: 13.5 см
Діаметр нагрівального поля: 5 см
Нижній діаметр: 10 см
Загальний об'єм: 235 мл
Розміри Bialetti Venus вимірюються у чашках для еспресо.
Каву можна пити у чашках для еспресо або у чашках більшого розміру залежно від ваших потреб.
Тому Bialetti Venus доступний у різних розмірах:
- 2 чаш. – 85 мл;
- 4 чаш. – 170 мл;
- 6 чаш. – 235 мл
Підходить для: газових, електричних, склокерамічних і галогенних плит.
Кавоварка гейзерная Bialetti New Venus Induzione- для тих, хто вважає за краще гладкий смак кави! Вона виготовлена з нержавіючої сталі і оснащена термостійкої ручкою. Кавоварка виглядає сучасно і до того ж проста у використанні.
Поради по експлуатації від Bialetti
Перед першим використанням:
- Зніміть всі етикетки.
- Вимийте її вручну з мильною водою.
- Ретельно промийте всі деталі, щоб видалити залишки миючого засобу.
Як заварити каву?
- Заповніть нижню камеру холодною водою.
- Вставте воронку і заповнити її меленою кавою. Підказка: не трамбують, а просто насипте, а потім видаліть зайве зверху і з країв воронки.
- Утримуючи однією рукою, а інший - верхню частину (нема за ручку), щільно закрутіть кавоварку. Виберіть розмір пальника, який відповідає розміру дна кавоварки.
- Якщо у вас газова плита, переконайтеся, що полум'я не обпікає кавоварку з боків, а потрапляє тільки на дно.
- Тримайте кавоварку на плиті, поки вода не закипить і кави не починає виходити з центрального отвору. Ви почуєте характерне булькання, як тільки це станеться.
- Коли верхня частина наповниться кави, зніміть кавоварку з плити. Підказка: жовто-коричнева піна з'явиться всього за кілька секунд до того, як кава буде повністю готовий.
- Перед тим, як розлити каву по чашках, розмішайте його маленькою ложкою, щоб вирівняти шари ароматного напою і отримати оптимальний смак.
Догляд за кавоваркою
- Мийте вручну теплою водою.
- Ретельно висушуйте рушником.
- Не складайте її, поки всі деталі не будуть повністю сухими, щоб уникнути окислення.
- Не використовуйте мило або миючий засіб.
- Не використовуйте йоржик або інші абразивні чистячі засоби.
- Періодично перевіряйте воронку, фільтр, пластину і шайбу на предмет зносу. Згодом вони, можливо, повинні бути замінені.
- Ніколи не використовуйте нижню частину без води.
- Ніколи не використовуйте для приготування інших напоїв, включаючи какао і розчинну каву, тому що це призведе до засмічення фільтра.
Як добитися ідеального смаку?
Не використовуйте занадто дрібний мелену каву. Якщо температура занадто висока, кава може мати палений смак. Зрозуміти, яка ж ідеальна температура заварювання, можна тільки шляхом проб і помилок. Зберігайте каву в герметичному контейнері, далеко від сонячного світла. Використовуйте фільтровану воду.