Кавоварка гейзерная індукційна Bialetti Musa
-
Характеристики
- Виробник Bialetti
- Країна Італія
- Серія Musa
- Матеріал нержавіюча сталь, бакелит
- Об`єм 0.075 л, 0.15 л, 0.22 л, 0.43 л
- Особливості підходить для всіх типів плит. Перед використанням перевірте наявність клапана і всіх внутрішніх компонентів, а так само правильність їх установки
- Колір сталевий
- Посудомийна машина Немає
- Індукція Так
- Так
Кавоварка Musa вимірюється у чашках. Каву можна пити в чашках для еспрессо або більшого об'єму, як вам більше до вподоби.
2 чаш. (без індукції!) – 75мл;
4 чаш. – 150 мл;
6 чаш. – 225 мл;
10 чаш. – 430 мл;
Кавоварка гейзерная Bialetti Musa- для тих, хто вважає за краще гладкий смак кави! Вона виготовлена з нержавіючої сталі і оснащена термостійкої ручкою. Кавоварка виглядає сучасно і до того ж проста у використанні.
Поради по експлуатації від Bialetti
Перед першим використанням:
- Зніміть всі етикетки.
- Вимийте її вручну з мильною водою.
- Ретельно промийте всі деталі, щоб видалити залишки миючого засобу.
Як заварити каву?
- Заповніть нижню камеру холодною водою.
- Вставте воронку і заповнити її меленою кавою. Підказка: не трамбують, а просто насипте, а потім видаліть зайве зверху і з країв воронки.
- Утримуючи однією рукою, а інший - верхню частину (нема за ручку), щільно закрутіть кавоварку. Виберіть розмір пальника, який відповідає розміру дна кавоварки.
- Якщо у вас газова плита, переконайтеся, що полум'я не обпікає кавоварку з боків, а потрапляє тільки на дно.
- Тримайте кавоварку на плиті, поки вода не закипить і кави не починає виходити з центрального отвору. Ви почуєте характерне булькання, як тільки це станеться.
- Коли верхня частина наповниться кави, зніміть кавоварку з плити. Підказка: жовто-коричнева піна з'явиться всього за кілька секунд до того, як кава буде повністю готовий.
- Перед тим, як розлити каву по чашках, розмішайте його маленькою ложкою, щоб вирівняти шари ароматного напою і отримати оптимальний смак.
Догляд за кавоваркою
- Мийте вручну теплою водою.
- Ретельно висушуйте рушником.
- Не складайте її, поки всі деталі не будуть повністю сухими, щоб уникнути окислення.
- Не використовуйте мило або миючий засіб.
- Не використовуйте йоржик або інші абразивні чистячі засоби.
- Періодично перевіряйте воронку, фільтр, пластину і шайбу на предмет зносу. Згодом вони, можливо, повинні бути замінені.
- Ніколи не використовуйте нижню частину без води.
- Ніколи не використовуйте для приготування інших напоїв, включаючи какао і розчинну каву, тому що це призведе до засмічення фільтра.
Як добитися ідеального смаку?
Не використовуйте занадто дрібний мелену каву. Якщо температура занадто висока, кава може мати палений смак. Зрозуміти, яка ж ідеальна температура заварювання, можна тільки шляхом проб і помилок. Зберігайте каву в герметичному контейнері, далеко від сонячного світла. Використовуйте фільтровану воду.