Кухарський шеф-ніж Yaxell HANA 20 см
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
-
Характеристики
- Виробник Yaxell
- Країна Японія
- Тип Шеф-ніж
- Тип кухонні ножі
- Матеріал дамаська сталь
- Марка сталі MOVAX
- Кут заточування 12°
- Твердість леза 58 HRC
- Довжина клинка 20 см
- Матеріал рукояті Pakka Wood (композит дерева та смоли)
- Особливості сталь Movax более 30 лет является одним из самых популярных материалов для изготовления лез кухонных ножей
- Догляд Высококачественные кухонные ножи Яксель не рекомендуется мыть в посудомоечной машине. Сразу после использования ножи нужно вымыть вручную мягкой губкой и вытереть насухо
- Колір дерево
- Посудомийна машина Немає
- Пакування подарунковий футляр
- Країна-виробник товару Японія
- сталь
- Так
Японський шеф-ніж з дамаської сталі серії HANA з лезом 20 см ідеально підходить для різноманітних завдань, від подрібнення овочів до точного нарізання м’яса, оскільки витримує будь-яке робоче навантаження.
Серія японських ножів HANA – новинка Yaxell 2024 –в перекладі з японської «Краса ножів». В основі високоякісна сталь Movax (хром, молібден, ванадій), покрита захисними обкладками із 3 шарів нержавіючої сталі. Сталь Movax понад 30 років є одним із найпопулярніших матеріалів для вигогтовлення лез кухонних ножів, що продаються по всьому світу. Твердість леза – 58 одиниць (HRC) за шкалою Роквелла гарантує тривале збереження ріжучої здатності кухарського ножа.
Преміальна восьмикутна темно-коричнева ручка з Pakka Wood (композит дерева та смоли), розроблена досвідченими дизайнерами Yaxell, забезпечує ідеальний баланс та оптимальний контроль.
Поєднання матеріалів та дизайну Yaxell забезпечує чудовий зовнішній вигляд та зручність нарізання як на професійній, так і домашній кухні, що робить ці ножі кращим вибором.












