Ніж для м’яса Vinzer Ivory Line 20.3 см
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
-
Характеристики
- Виробник Vinzer
- Країна Швейцарія
- Тип для м'яса
- Тип кухонні ножі
- Матеріал высокоуглеродистая нержавеющая сталь 1.4028/X30Cr13
- Довжина клинка 20.3 см
- Матеріал рукояті бакелит
- Особливості устойчивой к механическим повреждениям и коррозии
- Колір слонова кістка
- Так
Зручний ніж для м’яса ідеально підходить для щоденного використання. Лезо виготовлене з високовуглецевої нержавіючої сталі з рівнем твердості за шкалою Роквелла 54-56 HRC. Зручна бпкелітова ручка не ковзає в руці завдяки ергономічній формі. Працювати з таким ножем зручно і безпечно. Клинок має клиноподібний переріз, тому ніж залишається гострим і довгий час не потребує повторного заточування.
Тип: Ніж для м’яса
Матеріал леза: Високовуглецева нержавіюча сталь 1.4028 / X30Cr13
Матеріал рукояті: Бакеліт
Довжина леза: 20.3 см