Кухонний ніж кухарський Satake Hiroki
-
Характеристики
- Виробник Satake
- Країна Японія
- Тип Шеф-ніж
- Тип кухонні ножі
- Матеріал молібден-ванадієва нержавіюча сталь
- Твердість леза 58 HRC
- Тип заточування двухсторонняя
- Довжина клинка 21 см, 18 см
- Матеріал рукояті полиоксиметилен (пластик POM)
- Особливості універсальний ніж розроблений для багатьох дій, які ми виконуємо під час приготування їжі. Лезо середньої ширини робить ніж ідеальним для обробки м'яса. Тим не менш, його універсальність означає, що ми також можемо різати овочі чи трави. Не
- Колір чорний
- Посудомийна машина Немає
- Пакування коробка
- Країна-виробник товару Японія
- сталь
- Так
Кухонний ніж кухарський Satake Hiroki (803-427)
Характеристики
Серія: Hiroki
Тип: шеф
Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
Матеріал ручки: поліоксіметилен (пластик POM)
Довжина леза: 18 см
Загальна довжина: 32 см
Ширина леза: 4 см
Товщина леза: 1.7 мм
Твердість сталі: 56-58 HRc
Заточення леза: двостороннє
Колір чорний
Країна виробництва: Японія
Кухонний ніж кухарський Satake Hiroki (803-410)
Характеристики
Серія: Hiroki
Призначення: шеф
Матеріал леза: молібден-ванадієва нержавіюча сталь
Матеріал ручки: поліоксіметилен (пластик POM)
Довжина леза: 21 см
Загальна довжина: 34.5 см
Ширина леза: 4.5 см
Товщина леза: 1.9 мм
Твердість сталі: 56-58 HRc
Заточення леза: двостороннє
Колір чорний
Країна виробництва: Японія