Кухонний ніж обвалочний Samura Butcher 18.7 см
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
-
Характеристики
- Виробник Samura
- Країна Японія
- Серія Butcher
- Тип обвалочний
- Тип кухонні ножі
- Матеріал нержавіюча сталь
- Марка сталі AUS-8
- Твердість леза 58 HRC, 61 HRC
- Тип заточування двухсторонняя, Shark
- Довжина клинка 18.7 см
- Довжина рукояті 13.3 см
- Матеріал рукояті TPE
- Вага 0.12 кг
- Особливості Финиш клинка: Satin (сатинування)
- Колір чорний
- сталь
- Так
- коробка
Кухонний обвалочний ніж має тонке, гнучке лезо - і забезпечує максимальний контроль під час видалення сухожилків, відокремлення м’якоті від кісток, а також при обробленні птиці та риби. Збалансована форма ножа дозволяє використовувати його і для нарізання інших продуктів. Він чудово підходить як для використання на домашній кухні, так і для професійної роботи в кафе та ресторанах.
Лезо виготовлене з високоякісної нержавіючої сталі AUS-8, яка відзначається високою корозійною стійкістю, довго зберігає гостроту ріжучої кромки та легко піддається поліруванню й заточуванню.
Рукоять виконана з TPE (термопластичного еластомеру) — матеріалу, що поєднує міцність і еластичність. Вона приємні на дотик, не ковзає навіть у вологій руці, добре амортизує навантаження, не боїться вологи, перепадів температур та впливу агресивних середовищ, забезпечуючи комфорт і безпеку під час роботи.
Практичні та надійні ножі Samura серії «BUTCHER» стануть відмінним вибором як для домашнього користування, так і для професійної кухні.