Ніж для відділення від кістки Wusthof New Classic
-
Характеристики
- Виробник Wusthof
- Країна Германія
- Серія Classic
- Тип обвалочний
- Матеріал коване залізо
- Марка сталі X50CrMoV15
- Розмір довжина ручки - 11.2 см
- Довжина 16 см, 14 см, 10 см
- Особливості твердість - 58 HRc
- Колір чорний
- Так
Обвалочний ніж Wusthof Classic - предмет незвичний. Спочатку можна подумати, що він не потрібен зовсім - адже відокремити м'ясо від кістки можна будь-яким ножем. Однак спеціальний розмір Wusthof Classic і форма леза дозволяє зробити це швидше і якісніше.
Ніж підійде як для домашнього використання, так і для професійної кухні.
- Виготовлений зі шматка цільної загартованої високовуглецевої сталі, твердість якої за шкалою Роквелла - 58.
- Дуже гостре лезо (різали картон ножами різних виробників, Wusthof показав себе з найбільш вигідного боку). Ніж здатний зберігати гостроту роками, її дуже легко підтримувати, час від часу вирівнюючи лезо спеціальним недорогим точилом.
- Чи не іржавіє.
- На рукоятці немає зазорів, в які могли б потрапляти залишки їжі і бруд. Це дозволяє утримувати ніж в чистоті.
- Ручка з міцного пластику надійно закріплена трьома заклепками.
Великим плюсом для тривалої роботи на кухні стала зручна ергономічна ручка ножа, яка не дасть вашим рукам втомитися. А манжет між ручкою і лезом забезпечить вашим пальцях безпеку.