Ніж для відділення від кістки Wusthof Classic 14 см
Умови предзамовлення:
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
-
Характеристики
- Виробник Wusthof
- Країна Германія
- Серія Classic
- Тип обвалочний
- Матеріал коване залізо, пластик
- Марка сталі X50CrMoV15
- Довжина 14 см
- Особливості лезо довгий час залишається гострим. ергономічна ручка
- Колір чорний
- Так
Обвалочний ніж Wusthof Classic 4602для видалення жиру і кісток з м'яса і птиці. Підійде як для домашнього використання, так і для професійної кухні.
- Виготовлений зі шматка цільної загартованої високовуглецевої сталі, твердість якої за шкалою Роквелла - 58.
- Дуже гостре лезо (різали картон ножами різних виробників, Wusthof показав себе з найбільш вигідного боку). Ніж здатний зберігати гостроту роками, її дуже легко підтримувати, час від часу вирівнюючи лезо спеціальним недорогим точилом.
- Чи не іржавіє.
- На рукоятці немає зазорів, в які могли б потрапляти залишки їжі і бруд. Це дозволяє утримувати ніж в чистоті.
- Ручка з міцного пластику надійно закріплена трьома заклепками.
Великим плюсом для тривалої роботи на кухні стала зручна ергономічна ручка ножа, яка не дасть вашим рукам втомитися. А манжет між ручкою і лезом забезпечить вашим пальцях безпеку.