Кухонний ніж японський Сантоку Arcos Universal 17 см
Термін поставки 3 - 6 тижнів. Мінімальна передоплата 50% від вартості. Точну можливість замовлення і актуальність ціни повідомить менеджер. Деталі...
-
Характеристики
- Виробник Arcos
- Країна Іспанія
- Серія Universal
- Тип Сантоку
- Тип кухонні ножі
- Матеріал нержавіюча сталь Nitrum
- Кут заточування 12°
- Твердість леза 56 HRC
- Тип леза Штамповане
- Довжина клинка 17 см
- Матеріал рукояті поліоксиметилен
- Вага 0.185 кг
- Особливості «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати дрібними скибками або кубиками як м'ясо, так і овочі
- Догляд використовувати дерев’яну або пластикову дошку
- Колір чорний
- Гарантія 10 років від виробника
- Пакування коробка
- Країна-виробник товару Іспанія
- сталь
- Так
Ніж японський Сантоку Аркос серії «Юнівьорсал» – універсальний ніж для кухні, альтернатива шеф-ножу завдяки висоті клинка та легкості рукоятки японського ножа.
Ніж Сантоку – винятковий шеф-ніж, що поєднав у собі західну та японську культури. «Сантоку» в перекладі – «три хороші речі», що говорить про придатність ножа добре рубати, кришити та нарізати дрібними скибками або кубиками як м'ясо, так і овочі. Підходить для підготовки м’ясного та рибного фаршу при створенні соковитих рубаних котлет, для тонкого нарізання слайсів м'яса, риби та овочів та т.п. Серію кухонних ножів Аркос «Юнівьорсал» розробили для професійного та домашнього використання.
Лезо ножа японського виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо шеф-ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Рукоятка професійних ножів серії «Юнівьорсал» ідеальна для інтенсивного використання, завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Рукоятку виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножа міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з японським ножем. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці рукоятки ножа серії «Юнівьорсал», не дозволяє руці повара зісковзнути та сприяє безпечності його використання. Рукоятка стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.