Кухонний ніж поварський Arcos Universal
-
Характеристики
- Виробник Arcos
- Країна Іспанія
- Тип Шеф-ніж
- Тип кухонні ножі
- Матеріал нержавіюча сталь Nitrum
- Кут заточування 15°
- Твердість леза 56 HRC
- Тип леза Штамповане
- Довжина клинка 20 см, 17.5 см, 15 см
- Матеріал рукояті поліоксиметилен
- Особливості підходять для шаткування овочів та фруктів, обробки, нарізання м’яса та риби та інших робіт
- Догляд використовувати дерев’яну або пластикову дошку
- Колір чорний
- Гарантія 10 років від виробника
- Пакування коробка
- Країна-виробник товару Іспанія
- сталь
- Так
Ніж поварський Аркос серії «Юнівьорсал» призначений для щоденного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництвах. Багатофункціональні шеф-ножі підходять для шаткування овочів та фруктів, обробки, нарізання м’яса та риби та інших робіт.
Лезо ножа шеф- повара виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо поварського ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Рукоятка професійних ножів серії «Юнівьорсал» ідеальна для інтенсивного використання, завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Рукоятку виготовили з поліоксиметиленових накладок, які не створюють щілин та запобігають проникненню мікроскопічних елементів їжі. Закріплюють конструкцію рукоятки ножа міцні металеві заклепки, що сприяють довготривалій роботі з поварським ножем. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці рукоятки ножа серії «Юнівьорсал», не дозволяє руці повара зісковзнути та сприяє безпечності його використання. Рукоятка шеф- ножа стійка до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур.