Кухонний ніж поварський Arcos Сolour-prof (30 см)
-
Характеристики
- Виробник Arcos
- Країна Іспанія
- Тип Шеф-ніж
- Тип кухонні ножі
- Матеріал нержавіюча сталь Nitrum
- Кут заточування 15°
- Твердість леза 56 HRC
- Тип леза Штамповане
- Довжина клинка 30 см, 25 см
- Матеріал рукояті Прогумована
- Особливості багатофункціональний шеф-ніж, підходить для шаткування овочів та фруктів, обробки, нарізання м’яса та риби та інших робіт
- Догляд використовувати дерев’яну або пластикову дошку
- Колір сірий
- Гарантія 10 років від виробника
- Пакування блистер
- Країна-виробник товару Іспанія
- сталь
- Так

Ніж поварський серії «Колор-проф» Аркос – багатофункціональний шеф-ніж, підходить для шаткування овочів та фруктів, обробки, нарізання м’яса та риби та інших робіт.
Серію професійних ножів Аркос «Колор-проф» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.
Лезо ножа шеф-повара виготовили з ексклюзивної нержавіючої сталі NITRUM, що має надвисоку ріжучу здатність, підвищену твердість та корозостійкість. У результаті лезо поварського ножа довго не затуплюється, не ржавіє, тому виріб має довгий термін служби, забезпечуючи економічну ефективність інвентарю.
Рукоятка шеф-ножів серії «Колор-проф» ідеальна для інтенсивного використання завдяки ергономічній формі із потовщенням посередині. Комфортний захват рукоятки не перевантажує кисть руки впродовж тривалої роботи. Рукоятку виготовили з антиковзкого поліпропілену та каучукового покриття, яким характерна стійкість до кислот, хлору, миючих засобів та високих температур. Антиковзкий виступ, розміщений на кінці рукоятки поварського ножа серії «Колор-проф», не дозволяє руці повара зісковзнути та впливає на безпечність його використання. Рукоятка не розповсюджує бактерії, грибки та плісняву, завдяки антибактеріальній обробці.
Серію професійних ножів Аркос «Колор-проф» рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. У комплект входять поліпропіленові кліпси для рукоятки різних кольорів, які можна стандартизувати згідно норм НАССР.