Келих для вина Chef&Sommelier Cabernet Tulip
-
Характеристики
- Виробник Chef&Sommelier
- Країна Франція
- Країна-виробник товару Франція
- Тип Для білого вина
- Матеріал скло Krysta
- Об`єм 0.35 л, 0.47 л, 0.58 л
- Особливості ідеально підходить для професійного використання у ресторанах, барах та кафе, а також для дегустації та презентації вин
- Колір прозорий
- Так
Келих для вина серії Cabernet Tulip від бренду Chef&Sommelier ідеально підходить для професійного використання у ресторанах, барах та кафе, а також для дегустації та презентації вин.
Особливості келиха для вина серії Cabernet Tulip:
матеріал: скло Krysta
об'єм: 580 мл
розмір: D - 93 мм, h - 230 мм
Особливості келиха для вина серії Cabernet Tulip:
матеріал: скло Krysta
об'єм: 470 мл
розмір: D - 88 мм, h - 220 мм
Особливості келиха для вина серії Cabernet Tulip:
матеріал: скло Krysta
об'єм: 350 мл
розмір: D - 81 мм, h - 202 мм
Характеристики скляного посуду від бренду Chef&Sommelier:
- широке дно та звуження догори в келиху для вина сприяють розкриттю й концентрації аромату, збереженню смакових характеристик, контролю температури та додають естетичності подачі
- екологічність: скло не містить шкідливих домішок і підходить для контакту з харчовими продуктами
- термостійкість: витримує перепади температур, не боїться гарячих чи холодних напоїв
- Edge plus - технологія бренду, що робить край виробу на 50% міцнішим
- унікальність: вироби видуваються вручну
- Sheer rim – надзвичайно тонкий край келиха забезпечує оптимально комфортну дегустацію
- довговічність: стійкість кольору при митті у посудомийних машинах навіть до 2000 циклів миття
- економія місця — вироби можна штабелювати
- вироби підходять для використання у мікрохвильовій печі
- посуд підтримує температуру їжі
- міцність: склянка не тріскається від ударів і не ламається при падінні