Вибрати подарунок чоловікові - справа серйозна та відповідальна, яка потребує особливої уваги та підходу. Головна проблема полягає в тому, що всі хлопці різні, і підібрати потрібний презент буває непросто. Але це лише на перший погляд.
Насправді існує безліч ідей та варіантів, які сподобаються практично будь-якому представнику сильної половини людства. Сподіваємося, наш ТОП-7 допоможе визначитися з вибором та зробити найкращий подарунок для чоловіка.
Близьку людину хочеться радувати й дивувати. На допомогу в цьому випадку приходять оригінальні презенти - несподівані, незвичайні та захоплюючі. Такі сюрпризи дарують заряд енергії та дають можливість розширити межі фантазії.

Набір кухонних ножів

Набір кухонних ножів

З великою ймовірністю вашому кавалеру сподобається набір кухонних ножів. Кожен хлопець у душі шеф-кухар навіть якщо ніколи не демонстрував світові свої кулінарні здібності.
Такий дар, можливо, допоможе схилитися у бік «Кухар». Важливо заохочувати чоловіче бажання приготувати хоч щось. А якщо презент змусить хлопця замислитися про застосування свого таланту біля кухонної плити, то, цілком імовірно, у вас в будинку часто подаватимуть чудові закуски або салати, яких немає в кулінарних книгах.
Переглянути товари.

Мисливські ножі

Benchmade Steep Country Hunter 15006

Ножі мисливські прийдуть до смаку лідеру, особливо якщо він Лев по гороскопу.
Хлопчики народжуються з інстинктом мисливця, тому їм близький дух погоні, азарту, очікування та смаку перемоги. Коли настане черга застосувати мисливські ножі, твій мисливець зможе показати, на що здатний справжній чоловік, коли в руці його гострий і холодний клинок. І, повір, перший трофей буде присвячений тобі з почуттям вдячності та тріумфу.
Молода чоловік обов'язково оцінить твій порив побачити в ньому силу та справедливість щодо братів наших менших.
Переглянути товари.

Крісло

Крісло AMF Benjamin Black

М'яке та зручне крісло (офісний варіант) відмінно підходить як подарунок начальнику-чоловіку. Це не виглядає улесливим натяком на підвищення зарплати, але повною мірою означає повагу та готовність до справедливої співпраці. Коханому чоловікові чи бойфренду приємно буде отримати геймерське крісло, стильне, ергономічне. Це надасть йому сміливості в комп'ютерних боях і посилить його і твою віру в нього як воїна-переможця.
Звісно, вибрати оригінальний та солідний подарунок чоловікові ця справа не одного дня. Тут треба подумати та вирішити, куди краще спрямувати енергію. І щоб напрямок був вірним, частіше спілкуйтеся і надавайте значення не лише своїм, а і його інтересам.
Переглянути товари.

Рюкзак

XD Design Bobby Compact Camouflage 14

Це багатофункціональний та практичний презент. Хто не мріяв у юності про походи в гори чи далеку подорож до льодовиків?
Якщо опустити романтику і емоції, кожен юнак амбітний і потай мріє, щоб його гідно оцінили. Серйозні подарунки для чоловіків допоможуть наголосити на значущості, зробити акцент на сильних сторонах характеру.
Крім того, рюкзак це зручний щоденний аксесуар, який успішно здатний замінити звичну сумку або портфель.
А ще допоможе долучити хлопця до спорту.
Переглянути товари.

Склянки для віскі

Набір п’яних голографічних роксів +Object 0.26 л

Пити дорогий напій гарно - доля сильних та успішних. Стильні склянки для віскі стануть окрасою кабінету, створять необхідний настрій у компанії друзів. Їх з гордістю можна продемонструвати колегам та партнерам, підтримати свій імідж та підвищити авторитет.
Віскі – дорогий та солідний напій, який потрібно вміти вживати. Преміум подарунки для чоловіків у вигляді склянок для віскі стимулюють досягати ще більших успіхів та прагнути високих цілей.
Переглянути товари.

Термокухоль

Термокружка Contigo Transit 2095401

Любителям гарячих напоїв сподобається такий теплий презент, що символізує особливе ставлення та турботу. Яскраві та однотонні, з милими звірятками або візерунками, термокухлі та термосклянки відмінно зберігають температуру напою. Подвійні стінки здатні захистити чай чи каву від холоду.
Такий оригінальний подарунок чоловікові, як термокухоль, зігріє його в дорозі. Величезний вибір дорожніх і автомобільних кухлів дає можливість насолоджуватися поїздкою і залишатися в дбайливих руках навіть далеко від дому.
До речі, можна підібрати пару до його термокухлі для себе. А якщо ти хочеш, щоб хлопець дізнався про твої таємні думки, пригости улюбленого напоєм зі своєї склянки.
Переглянути товари.

Мультитул

Leatherman Charge Plus Orange

Якщо в будинку є справжній господар, то цвяхи будуть забиті, полиці повішені й картини прибудовані. А щоб усі домашні справи ладилися без проблем, вибирайте безпрограшний подарунок чоловікові – мультитул.
Це якісні та зручні аксесуари, що поєднують у собі кілька корисних інструментів:

  • ніж звичайний та консервний;
  • викрутки плоскі та хрестові;
  • пасатижі та кусачки;
  • зубчасте лезо;
  • ніж для кабелю;
  • різак для троса та мотузки;
  • плоскогубці та ін.

Мультитул може мати функціонал від 5-8 до 18-25 інструментів. Це означає, що невеликий комплект може виконувати безліч дій. І це сподобається будь-якому представнику чоловічої статі.
Вибираючи сюрприз для молодої людини, чоловіка, начальника, друга чи родича, важливо не просто підібрати потрібну та оригінальну річ. Спосіб подачі та вручення сюрпризу може стати вашою загальною традицією. Головне, слухайте своє серце та не обмежуйте фантазію.
І, хто знає, може згодом ви складете свій ТОП презентів, який допоможе визначитися з вибором іншим.

Переглянути товари.