Посуд Джозеф – лідер з продажу на нашому сайті. Усі аксесуари створюються з урахуванням потреб сучасної людини. Кухонне приладдя багатофункціональне, компактне і просте у використанні. І ми раді, що зробили таку акцію, з якою аксесуарів Джозеф на вашій кухні стане більше.

У чому суть акції?
Все досить просто. Купуйте будь-які товари бренду Joseph Joseph на суму від 1600 гривень. Виберіть один із подарунків всього за 59 гривень, замість їхньої вартості (425 - 580 грн.). Вибрати можна лише один із подарунків, представлених нижче. А якщо ви зробили замовлення на суму більше 3200 гривень, вибрати можна два подарунки.

Який із подарунків вибрати?
Набір обробних килимків Joseph Joseph Pop 24x34 см є 3 яскравими килимками. Килимки міцні, двосторонні та розділені за кольором для нарізування різних видів продуктів. Відразу шість поверхонь для нарізки, які не займуть багато місця на вашій кухні.

Миска-друшляк Prep&Serve 19х21 см поєднує в собі відразу три необхідні на кухні пристрої. У ній можна промити продукти, змішати їх для салату, подати до столу або поставити у холодильник.

Набір для сніданку складається з двох функціональних аксесуарів: ножа для авокадо та форми для приготування яєць пашот. Ніж чудово справляється з обробкою авокадо і оснащений кількома лезами. А форма дозволить приготувати найсмачніші яйця пашот без труднощів.

Акція триватиме до 31.12.2019. Встигніть отримати свій подарунок!

Приємних покупок з Сервіціо ;)