Першокласні матеріали, приємна текстура, стильний та сучасний зовнішній вигляд, використання новітніх технологій та незрівнянна якість – це все чудово характеризує продукцію американського бренду Contigo. Компанія є провідним світовим виробником спортивних, дитячих пляшок, термокухлів, шейкерів, пляшок для води та ємностей для пиття з соломинкою. Всі їхні винаходи по праву вважаються найкращими на ринку та експортуються майже до всіх країн світу. Це і не дивно, адже над створенням кожної моделі працює ціла команда професіоналів, що складається з провідних світових технологів, розробників та дизайнерів. Саме тому всі вироби дуже зручні, міцні та стильні, ви зможете використовувати їх протягом багатьох років, знаючи, що технічні характеристики залишилися такими, як і при покупці.

Якість та нові технології
Особливу увагу варто звернути на сировину, яка використовується на виробництві компанії. Це завжди міцні, безпечні, екологічно чисті та якісні матеріали, які проходять багато тестів та перевірок у лабораторії. Саме тому пляшки та келихи Contigo не впливають на якість рідини, не мають неприємного запаху та не викликають алергії.

Найчастіше це:

  • нержавіюча сталь;
  • харчовий пластик, що не містить ВРА;
  • поліпропілен;
  • поліетилен.

Найбільше бренд славиться своїми розробленими та запатентованими технологіями. AUTOSEAL - це система для автоматичної герметизації термокухлі в перерві між ковтками. Технологія повністю унеможливлює будь-яку можливість випадкового пролиття напою. AUTOSPOUT - оснастила склянки спеціальною соломинкою з протектором, завдяки якій ви можете спокійно насолоджуватися напоєм, не закидаючи голову і тримаючи виріб в одній руці.

 

Різновид виробів

Оскільки торгова марка Contigo має досить великий асортимент різних товарів, ви зможете підібрати виріб, який потрібний саме вам.

Основні групи діляться за призначенням:

- Пляшки для води, найчастіше мають прозору текстуру, всі вони виготовлені з екологічно чистого, харчового пластику. Такі вироби дуже практичні та зручні, мають герметичну кришку, не переливаються і ви можете використовувати їх будь-де. Найпопулярніша модель цієї серії - це пляшка для води Contigo Rush, вона може бути виконана в декількох кольорах, при цьому не втрачаючи своєї прозорої структури, її об'єм становить - 0.55 л і вода не виллється назовню, навіть якщо повністю перевернути виріб.

- Термокухлі - це найбільш ходовий і популярний товар компанії. Вони настільки міцні та надійні, що не раз були визнані найкращими у своєму роді. Одна з найновіших моделей - це Термокухоль Contigo Transit. Вишуканий, виконаний у чорному кольорі, протиударний і з м'яким тримачем для руки, цей кухоль неодмінно стане невід'ємною частиною вашого життя. Вона здатна тримати температуру холодних напоїв – до 12 годин, а теплих – до 5 годин.

- Для активних людей, що ведуть здоровий спосіб життя розроблена серія спортивних пляшок, які відрізняються своєю міцністю, мобільністю, практичністю та стильним дизайном. Наприклад пляшка Contigo Ashland оснащена герметичною кришкою, прозорим, протиударним корпусом, спеціальною ручкою та кріпленням. Також вона має мірну смугу і її можна використовувати як шейкер.

- Унікальні склянки з соломинкою - це зручні виріб, оснащені спеціальною трубочкою для пиття, яка спрощує процес споживання напоїв у дорозі або поза домом. Стильний стакан-шейкер Contigo SHAKE&GO має герметичну кришку, зручний прогумований обідок для руки.

- Окремою серією представлений ряд дитячих пляшечок, які відрізняються своїм яскравим дизайном та меншим об'ємом. До того ж такі вироби мають більш маленьку вагу та зручні для ручки дитини. Модель Contigo Striker виконана в яскравому кольорі та декорована дитячими малюнками. Вона оснащена спеціальною напувалкою-трубочкою, зручною ручкою, кріпленням і герметичною кришкою.

З упевненістю можна сказати, що бренд Contigo – це унікальність, стиль та новітні технології, якими ви можете користуватися щодня. Придбати таку якісну та оригінальну продукцію ви можете в інтернет-магазині Servicio. Порадуйте себе та своїх близьких, не відставайте від технологій та живіть у комфорті!