Що взяти на пікнік?

Літо – час відпочинку на свіжому повітрі. Тому збираючись на пікнік, не забудьте зібрати з собою найнеобхідніше. Відпочити можна у парку, лісі або біля річки. У будь-якому випадку, пам'ятайте про дотримання правил безпеки та найважливіших предметах, які вказані нижче.

Подбайте про комфорт

Найлегший спосіб організувати затишок на природі – плед. Внагоді для тих, хто вибирається на відпочинок недалеко від будинку. Якщо ви відправляєтесь засмагати парасолька стане не просто прикрасою, а й захистом від палаючих променів сонця. Якщо парасольки немає, подбайте про головний убір, сонцезахисний крем.

Скатертина та набір серветок – обов'язковий атрибут відпочинку. Так ви та ваші речі залишаться чистими.

Смачний перекус
Беріть із собою сезонні овочі та фрукти: огірки, помідори, полуницю, абрикоси. З готової їжі чудово підійдуть сендвічі. Ви не забруднитеся і зможете швидко перекусити. Щоб захистити їжу від комах, запакуйте її в харчові контейнери. Крім того, страви можна скласти в скляну баночку, це не тільки практично, а й красиво. Подумайте про столові прилади. Це може бути одноразові чи звичайні ложки, виделки.

Який відпочинок без пляшечки із водою. У літній період добре освіжає лимонад, кілька часточок лимона, лайма, гілочка м'яти та напій готовий. А перед виходом остудіть додатково в холодильнику.

Дозвілля на свіжому повітрі
Із собою можна прихопити настільні ігри. М'яч для гри у футбол чи волейбол, фрисбі, бадмінтон. Ще можна взяти гітару та додати вечору особливої романтики. Захопіть камеру, щоб відобразити найяскравіші моменти у колі близьких.

А найголовніше, захопіть пакети для сміття, щоб забрати всі відходи з собою.