Поки ви думаєте, що подарувати коханій жінці на Новий рік, ми вже підготував список популярних товарів, які точно припадуть до смаку кожній дівчині.

Універсальний подарунок – гарна чашка

Найперший і найпростіший варіант, який можна піднести мамі, дружині, сестрі чи подрузі – це чашка. Можна вибрати просто чашку із симпатичним малюнком або з написом, який скаже за вас найголовніші слова. На сайті є чашки відразу в подарунковій упаковці, і вам не доведеться шукати, у що загорнути презент.

Купить чашку Украина

Термокухоль для теплої кави та настрою

Якщо ви шукаєте подарунок для дівчини, яка віддає перевагу активному способу життя або завзятій кавоманці, подаруйте їй термокухоль. З таким аксесуаром у неї завжди буде гаряча кава або чай і теплі спогади про вас.

что подарить девушке на новый год

Френч-прес як альтернатива турки та заварника

Продовжуючи тему, цінительки кави або чаю. Таку дівчину можна порадувати френч-пресом. Повірте, якщо у неї вдома ще немає такого приладу, то ви перевернете її уявлення про приготування кави та чаю. У кавнику заварити каву легше, ніж у турці. І його можна використати для чаю. Крім того, френч-преси бувають різних кольорів, так що догодити можна кожній жінці.

подарок для девушки на новый год

Косметичка для дому та поїздок

Завжди необхідний, і навіть можна сказати, класичний варіант – це косметичка. Тут можна розгулятись. Вибирайте менше або більше, для поїздок, для дому, різних кольорів та форм. На сайті ще є різні сумки для покупок, дорожні, спортивні, парасольки, дощовики та інше. Не можете вибрати самостійно? Зверніться до своєї коханої, вона точно підкаже, що їй сподобатися і так вдасться уникнути неприємного сюрпризу.

Купить косметичку

Прасувальна дошка – подарунок для домашнього побуту

Якщо ви шукаєте подарунок дружині на новий рік, їй можна подарувати щось дорожче та практичніше. Як варіант, можемо порекомендувати прасувальну дошку. Такий предмет необхідний у кожному будинку.

что подарить жене на новый год

У магазині Servicio є ще багато всякого цікавого та корисного. А головне, що не треба нікуди ходити та метушитися. Тільки не відкладайте вибір подарунків на останній день.

Вітаємо з наступаючими святами та бажаємо яскравих емоцій!